Wat zijn Welpen?

Welpen zijn jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar oud. Ze komen elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 samen op het scoutinggebouw om samen leuke dingen te gaan doen. Zoals dingen bouwen van hout en touw, spelletjes doen, speurtochten lopen en alles doen we samen dus we leren goed samenwerken.

Waar spelen de Welpen?

De Welpen spelen in de rimboe, daar gaan ze ontdekken, spelen, en leren met en van alle bewoners van de Rimboe. Zoals Hathi de grote olifant die veel weet en verhalen verteld over de rimboe. Of met de Bandar Log, de apen uit de rimboe die heel leuk kunnen spelen, een beetje raar doen maar heel goed samenwerken. Ook is daar Baloe de grote beer, Baloe weet veel van de rimboe en kan heel lekker koken. En met Chill de wouw, een vogel die boven de rimboe vliegt en daar alles ziet en goed kan helpen. Met al deze Rimboebewoners hebben de Welpen hele gezellige opkomsten.

Wil je komen kijken?

Lijkt scouting jou wel leuk en wil je een keer komen kijken? Kom dan een keer langs op zaterdag of stuur een email. Wij vinden het altijd heel leuk als er iemand komt kijken. Je kunt 3 keer geheel vrijblijvend komen kijken, dan kun je zien of je het echt leuk vind. Wij hopen dat je een keer langskomt!

Contact

Kom een keer langs tijdens de opkomst, zaterdag tussen 10:00 en 12:00, bel zaterdag 038 4773765 of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.