Verhuur aan scoutinggroepen

Zoek je een prima stek om een paar dagen te bivakkeren met je scoutinggroep? Dan is “Het Bastion” een goede gelegenheid!

Het mooie terrein van Scouting de Veste is zo’n 2500m2 groot en ligt afgeschermd door bosschages in een rustige woonwijk van Hasselt. De groepsaccommodatie “Het Bastion” is in 2014 nieuw gebouwd en bestaat onder andere uit 2 ruime lokalen, een leuke groepsruimte met bar, een moderne keuken, en een natte ruimte met douches en toiletten. Het hele gebouw is ingericht voor gebruik door minder validen.

Het terrein is ideaal om te spelen of te bivakkeren en een goed vertrekpunt voor bezienswaardigheden of activiteiten binnen de regio.

Helaas kunnen we het gebouw niet meer verhuren aan andere groepen of voor een gezellig feest of partijtje omdat dit in strijd is met het bestemmingsplan en de drank- en horecawet.

 

 

De volgende tarieven gelden voor verhuur van “Het Bastion”:

  • Een dagdeel:          € 75,-
  • Twee dagdelen:      € 100,-
  • Een hele dag:         € 125,-

Een dagdeel is een ochtend, middag of avond.

Huur voor meerdere dagen (nachten):

  • Bij overnachtingen wordt € 125,- per nacht gerekend.
  • Overnachting in het gebouw is mogelijk voor maximaal 40 personen (zelf slaapuitrusting meenemen). Er kan ook overnacht worden op het terrein in eigen tenten.

 

Voor beschikbaarheid van het gebouw: kijk op de kalender.

Voor nadere informatie over verhuur: bekijk de huurvoorwaarden.

Wilt u het gebouw reserveren? Vul dan het reserveringsformulier in. Als u verdere vragen heeft, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.